Contact

Vanwege drukte ben ik momenteel alleen via een emailbericht bereikbaar. Ik probeer zo snel mogelijk contact met je op te nemen.
Op dit moment is het niet mogelijk om op korte termijn een afpraak in te plannen. De gemiddelde wachttijd is 2 – 4 weken. Dank voor uw begrip!

Contact

Ben je geïnteresseerd in mijn werkwijze, wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Dan kun je vrijblijvend contact met me opnemen. Je kunt me bereiken via onderstaande contactgegevens, of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Praktijk Melilotus

info@praktijkmelilotus.nl

Vanwege drukte ben ik momenteel alleen via een emailbericht bereikbaar. Ik probeer dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.
Op dit moment is het niet mogelijk om op korte termijn een afpraak in te plannen. De gemiddelde wachttijd is 2 – 4 weken. Dank voor uw begrip.

Ik werk momenteel uitsluitend op locatie, voor het consult kom ik dus naar jou en je dier toe. Mijn werkgebied ligt in de regio Eindhoven en omstreken. 

Ik kijk er naar uit om jou en je dier te ontmoeten!


Praktijk Melilotus is een natuurgeneeskundige praktijk. In ernstige, acute situaties dient u altijd eerst uw dierenarts te raadplegen.

Neem contact op